Welkom
 
Of het nu gaat om het leveren of installeren van een carkit, cruisecontrole, alarm, ritregistratie, navigatie, car-hifi of een compleet multimedia systeem, bij CARlectra hebben voor elke auto wel een oplossing.
 
Is er geen pasklare mogelijkheid voorhanden, dan bedenken wij het wel. Creativiteit is er voldoende aanwezig. Uw wens is onze uitdaging!
Kijkt u maar eens bij de voorbeelden van ons werk (foto-impressies) en de resultaten die wij voor anderen hebben behaald.
 
Benieuwd wat wij voor ú kunnen doen? Bel of mail ons en wij helpen u graag verder. Uiteraard bent u ook van harte welkom in ons bedrijfspand aan de Riezenweg 5e in Ulft, wij beschikken hier over een werkplaats en kantoor.
Wel even bellen van te voren, wij werken namelijk ook vanuit een compleet ingerichte bedrijfswagen en leveren maatwerk op locatie.
U kunt dan gewoon doorwerken terwijl wij voor u vakkundig uw auto voorzien van de laatste snufjes.
 
Een jarenlange ervaring en grote deskundigheid in de verschillende systemen staan garant voor onze hoge kwaliteit. Bovendien zijn wij servicegericht en zijn pas tevreden als u dat ook bent!
 
Contact
CARLectra
Postbus 46
7070 AA Ulft
 
K.v.K: 56161980
BTW: NL851999426B01
 
Bezoekadres
Riezenweg 5e
7071 PR Ulft

T: 0315 84 33 11
F: 0315 84 21 35
E: info@carlectra.nl
W: www.carlectra.nl
 
Wilt u ons bezoeken, kom dan naar ons bedrijfspand aan de Riezenweg 5e in Ulft.
Neem a.u.b. eerst telefonisch contact voor een afspraak.