Over ons

NavInc is opgericht in 2007 na aanleiding van vraag uit de markt voor een bedrijf dat een uitgebreid assortiment biedt voor Audio & Video integratie op af-fabriek radio- & navigatiesystemen en tegelijkertijd volledige technische ondersteuning kan bieden. Onze specialisatie ligt bij CAN-BUS, MOST, I-BUS, RGB, LVDS gestuurde systemen. Ook hebben wij de mogelijkheid voor het aanpassen van zowel hardware als software.  Wij kunnen daardoor een gegarandeerde kwaliteit bieden voor onze producten.

 

Ons doel is het bieden van hoge productkwaliteit, betrouwbare levering en snelle uitbreiding/ontwikkeling van nieuwe producten. Hierdoor is NavInc een van de grootste speler in de Benelux op het gebied van Audio & Video integratie voor af-fabriek radio- & navigatiesystemen.

 

Onze producten zijn gecertificeerd met het E-keur. Dit wil zeggen dat uw apparaten voorzien zijn van de EMV-goedkeuring (EMV = elektromagnetische verdraagzaamheid) en zodoende geschikt zijn voor gebruik in uw motorvoertuig. Draagt een elektronische module deze goedkeuring niet, dan mag deze niet gebruikt worden in een motorvoertuig wanneer de motor loopt.

 

Elk product wordt volledig ondersteund door onze technische medewerkers.