Over Ons:
De naam Herman Bosch staat voor alles op het gebied van Auto-Elektronica. En daarmee worden niet alleen de accu, de startmotor en de dynamo bedoeld. "Noem het Auto - Elektric in de breedste zin des woords". We reviseren zelf, we verkopen aan particulieren en autobedrijven, die ons ook inschakelen voor diverse Elektronica klussen.
 
Of het nu gaat om het inbouwen van een radio, cruise-control, een mobiele telefoon of een navigatiesysteem. Ook airco-systemen, waarin het team zich heeft gespecialiseerd, kennen geen geheimen. Voor Auto - Electric Herman Bosch is het dagelijkse kost. Het bedrijf beschikt over alle benodigde apparatuur voor elk merk en veel kennis van zaken.
 
Auto – Electric Herman Bosch heeft zich gespecialiseerd in de verkoop, inbouw en reparatie van allerhande materialen voor auto’s en andere voertuigen. De meest moderne navigatiesystemen, Radar en laser detectie systemen, Car-Hifi, auto beveiliging zowel electronisch als mechanisch, Carkits (ook Bluetooth), dynamo’s, startmotoren en standverwarming; zomaar een greep uit de producten die te vinden zijn bij Auto – Electric Herman Bosch. 
 
Service en klantvriendelijkheid staan bij ons te allen tijde hoog in het vaandel. Het feit dat Auto – Electric Herman Bosch veel vaste klanten heeft, zegt wat dat betreft genoeg. Met verkoop, reparatie en in en uit bouwen allemaal onder één dak, bent u bovendien verzekerd van korte lijnen binnen ons bedrijf. Daardoor kan de kwaliteit die we u leveren snel en slagvaardig geleverd worden.
 
Heeft u bepaalde onderdelen voor uw auto nodig, of wilt u graag een nieuwe carkit laten inbouwen? misschien heeft u wel interesse in een Garmin Navigatie systeem. of wilt u graag een offerte ontvangen voor het inbouwen van bepaalde auto-apparatuur? alles is mogelijk bij Herman Bosch. Stuurt u ons een e-mail of belt u ons op onderstaande telefoonnummer.
 
Contactgegevens:
 
Wooldriksweg 138a
7512 AW Enschede
053 – 431 99 95
053 – 431 75 19
info@hermanbosch.nl