ROTGANS CAR SOLUTIONS: SYNONIEM VOOR SECUUR EN SERVICE!
 
Wij leveren, installeren en onderhouden alle systemen. Rotgans Car Solutions is weliswaar gespecialiseerd in Mercedes-Benz,
maar werkt met alle merken. Onze klanten (dealers en autobedrijven) beamen het: zorgvuldigheid en service zijn bij Rotgans Car Solutions kernbegrippen.
Inbouwen bij u voor de deur doen wij daarom zonder problemen. Sterker nog, daar ligt onze kracht. Gemak dient de mens nietwaar?
 
Op alle leveringen en montage krijgt u daarom een eerlijke garantie. Bij Rotgans Car Solutions wéét u waar u aan toe bent.
 

Rotgans Car Solutions is een SCM erkend inbouwbedrijf op het gebied van voertuigbeveiliging. Dat wil zeggen dat de onderneming door derden is getoetst op het leveren van kwaliteit en vakmanschap. Die toetsing gebeurt door SCM Certificatie BV uit Gouda, een onafhankelijke organisatie die een klachtenprocedure kent.

SCM staat voor Stichting Certificering Motorrijtuigen. De toetsing gebeurt aan de hand van regels opgesteld door leveranciers en fabrikanten, gebruikers, overheid en verzekeraars. Dit certificaat houdt onder meer in dat medewerkers van Rotgans Car Solutions een vakbekwaamheidsdiploma bezitten.

Daarnaast beschikt het bedrijf over het zogenaamde Inbouwspecialist Autobeveiligingssystemen (INNOVAM)-certificaat Rotgans Car Solutions: een vertrouwd bedrijf dat altijd kwaliteit levert. Dat is dubbel zeker!

 
Rotgans Car Solutions
Het Fort 82
5146 CK Waalwijk
Tel: 0031-629514784
 
info@rotganscarsolutions.nl
www.rotganscarsolutions.nl