Over ons:
JM CAR HIFI is sinds 1989 een begrip in Rotterdam e.o. en staat bekend om het gespecialiseerde en gecertificeerde personeel dat uw auto of wagenpark van de laatste elektronica producten voorziet. JM CAR HIFI beschikt over een uitgebreide werkplaats, waar uw privé of zakenauto met de grootste zorg wordt behandeld. JM CAR HIFI is ook gecertificeerd voor montage van klasse 1 t/m 5 alarmsystemen. Al uw wensen m.b.t. montage van elektronica zijn bij ons bespreekbaar, denkt u maar aan oplossingen voor parkeersensoren, cruise-control, radar detectie, laser detectie en ritregistratie.
Ook vervangen wij originele door de fabriek gemonteerde radio`s voor zogenaamde after marketsystemen van bv. Pioneer, Kenwood en Alpine. Het aansluiten van versterkers op door de fabriek gemonteerde autoradio`s behoort ook tot de mogelijkheden, het up-graden kan dan bestaan uit een betere versterker en het vervangen van de originele speakers voor speakers van bv. Focal, Exact! of Audio-system. Het up-graden van het geluid door toevoegen van een compacte actieve subwoofer is uiteraard ook mogelijk.
Kortom, laat u verrassen door onze oplossings gerichte vakkennis en bezoek onze showroom aan de Voermanweg 50 te Rotterdam of mail ons uw vraag
Contact gegevens:
JM Car hifi
Rotterdam Alexandrium
Voermanweg 50-52
3067 JW ROTTERDAM
T 010 - 433 11 77
 
Openingstijden
Ma t/m Vrij: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00