Video in motion Kia Sorento 2016> navigatie systemen (CAN)

€159

TF-KIA-SOR

Product Specificatieblad

Algemeen
De af-fabriek navigatiesystemen van KIA zijn uitgerust met een beeldbeveiliging. Dit houdt in dat wanneer u een DVD speler of TV-tuner heeft deze bij 8 km/h wordt uitgeschakeld. De TV-vrijschakel module voorkomt dit. Dit betekend dat tijdens het rijden het DVD en/of TV beeld blijft doorspelen op het navigatiescherm. Ideaal als de bijrijder of medepassagiers TV of DVD willen gaan kijken tijdens een lange rit.

Features
# CAN-BUS technologie
# Niet overschrijfbaar door de dealers zoals OBD vrijschakel modules
 

Het volgende wordt er geleverd:
- TV-vrijschakel module
- Universele kabelkit
- Inbouw- gebruikershandleiding
- 2 jaar garantie
- Factuur


Extra informatie
- Controleer voordat de interface wordt besteld bij tabblad ''Compatibiliteit'' of uw radio- of navigatie geschikt is voor dit product.
- Navigeren en TV en/of DVD kijken tijdens het rijden is mogelijk. Interface dient niet uitgeschakeld te worden.
 
 
Product specificities:
Voltage supply: 12V DC
Voltage-operating capacity: 10,5 – 14,8 V
Standby power drain: <2 mA
Operating current: 60mA
Power consumption: 0,08 W
Temperature range: - 30°C up to + 80°C
Weight: 44g
Dimensions W x H x D: W x H x D: 70 x 20 x 47 mm
 


Wettelijke informatie:
De interface dient gebruik te worden voor het afspelen van beelden tijdens het rijden voor bijvoorbeeld: DVD en/of MP3 menu. De bestuurder van het voertuig dient niet afgeleid te worden van de bewegende beelden. In veel landen is het kijken van films tijdens het rijden verboden. Daardoor accepteren wij geen enkele verantwoording voor materialen of persoonlijke verwonding, direct of indirect, bij installatie van de TV-vrijschakel module.

Tv vrijschakeling / TV free / TV vrijschakelen


Interface en Software basis informatie:
Fabrikanten creëren aangepaste software en hardwareversies, opties en uitbreidingen waardoor de compatibiliteit van de producten niet voor 100% gegarandeerd kunnen worden. Compatible lijsten worden aan de hand van feedback en ervaringen van klanten continu bijgewerkt voor optimale ondersteuning.

De werking van interfaces kan beïnvloed worden door software updates vanuit de fabrikant/dealers. In zulke gevallen en binnen één jaar na aankoop, verlenen wij gratis een software update voor deze interfaces (geldt niet voor alle producten). De kosten voor uit- en inbouw is voor eigen rekening en de interface dient aan ons geleverd te worden.

Auto fabrikanten creëren aangepaste softwareversies en updates zonder dat ze derden partijen inlichten. Wij adviseren dan ook om de auto niet te updaten indien niet nodig.

In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat de interface niet door het voertuig wordt geaccepteerd ook na vervanging van de interface en eventuele software updates. In zulke gevallen dient er gekeken te worden naar een alternatief.

 

Geschikt voor de volgende modellen van Volvo:
Kia Sorento 2016> - 8" navigation system
 
Extra opmerking:
- Alleen voor modellen met 8" navigatiesysteem
- Navigeren en TV/DVD kijken tegelijk is mogelijk
- Ook in combinatie met originele achteruitrijdcamera
- Of interface enkel inschakelen via de button bij gebruik van beeld tijdens het rijden
- Installatie interface achter navigatiescherm.